Flyttstäd i Höllviken, Trelleborg och Svedala

Välkommen till KBE Städfirma.

Planerar du att flytta och önskar få hjälp med flyttstädning? Kontakta oss så hjälper vi till att städa din bostad eller arbetsplats.

Det är alltid du som kund som avgör när en städning ska avslutas. Vi eftersträvar alltid att lämna efter oss ett skinande rent resultat till ett mycket fördelaktigt pris för dig som kund. Alla städtjänster utförs med fokus på noggrannhet och med omsorg om både bostad och dig som kund. Därför använder vi oss så långt som möjligt endast utav miljö- och allergivänliga produkter. Det eftersom varje städning ska nå upp till både dina och samhällets miljökrav.

Vi vänder oss både till privata kunder och företag som planerar att flytta och önskar få hjälp med flyttstäd i Höllviken, Trelleborg eller Svedala. Efter våra många år i branschen vet vi vad som krävs för att en städning ska bli godkänd av både fastighetsägare och mäklare.

Vad innehåller vår flyttstädning?

Rengöring av kök: spis, ugn, galler och plåtar diskas, spisfläkt rengörs, filter diskas. Diskmaskin rengörs, ventilation rengörs, kyl och frys in- och utvändigt, våttorkning av skåp ut- och invändigt, avtorkning av alla ytor, med mera.

Rengöring av badrum och toalett: Avkalkning och rengöring av kakel, klinkers, badkar, dusch, toalett, tvättställ. Avtorkning av alla rör, rengöring av badrumsskåp, rensning av golvbrunn och ventil, tvättmaskin/torktumlare rengörs och filter rensas, med mera.

Rengöring av alla rum: Eluttag, strömbrytare, elskåp, dammtorkning av väggar och tak, fläckar tas bort där det är möjligt, våttorkning av dörrar, fönster, karmar och lister, dammsugning och våttorkning av golv, fönsterputsning, med mera.

Vi använder oss av miljövänliga rengöringsprodukter och moderna städverktyg för att varje städning ska gå så snabbt och effektivt som möjligt. Efter ett besök av oss kommer du ha ett rent och fräscht doftande resultat utan att du behövt göra någonting själv.

Om du önskar få hjälp med flyttstäd i Svedala, Trelleborg eller Höllviken, kontakta oss på KBE Städfirma.

flyttstad_trelleborg2

En städfirma som gör det lilla extra!